zaterdag 18 augustus 2012

kickboksertje pesten


'Als Badr Hari wordt veroordeeld voor geweld: Nederlandse nationaliteit afpakken en na uitzitten straf linea recta op vliegtuig naar Marokko', schijnt Geert Wilders in een twitter-tweet geschreven te hebben.

Als ik het goed heb begrepen gaan er allerlei geruchten over ernstige mishandelingen door kickbokser Badr Hari. Die geruchten worden niet bevestigd, want de veronderstelde slachtoffers durven geen aangifte te doen. En dat komt dan weer -volgens andere geruchten- doordat vrienden van meneer Hari die slachtoffers voorhouden dat het na een aangifte nog veel erger zal worden.

Geert Wilders durft wél dit (overigens belachelijke en onwettige) voorstel te doen. Als enige Nederlander ? Omdat hij door het Nederlandse volk is voorzien van een stelletje bodyguards? Die heeft Wilders volgens mij gekregen omdat hij serieuze risico's liep door zijn politieke stellingname. Als-ie zijn bescherming gaat gebruiken om ongestoord kickboksers te kunnen pesten: dan moesten we die bescherming misschien maar eens stoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten